09 January 2013

Melukis, menyanyi.

Genggam sebatang aiskrim pop kaler ungu dan dengar lagu dari klip ni;
p/s: siap siaga goyangkan bahu.

Yuna - I Wanna Go




Frank Ocean - Thinking Of You.
Yuna ada buat cover lagu ni tapi telinga aku merasakan yang versi Ocean lagi best.



Dan lagu Keane - Atlantic.

Tukar-tukar selera.
Betapa banyak kebencian yang tersimpan dalam hati,
keluarkan semuanya dengan membuat aktiviti fizikal.
Bertemu ramah mesra, mendengar cerita, menari atau menyanyi.
Tapi ada satu kelab berbunyi "Saya tak pandai melukih jadi saya menyanyi"
Aku lah antara salah satu anggota rela kelab tu.


Ini Ernest Zacharevic punya kerja.
Rembat daripada facebook dia.
Random awesome betul mamat ni. 

Mujur Tuhan tak bagi ketemu,
kalau ter-imprint kan payah pulak nanti. kah kah kah.