08 May 2011

penangan ubat batuk

Macam mana kalau Osama tu sebenarnya tak mati, mampos atau meninggal dunia (dalam erti kata yang lebih sopan) seperti mana yang digembar gemburkan? Mungkin negara Uncle Franklin hanya mahukan kenaikan stok saham atau nilai dollars nya menaik semula? Don't you think yang 'kematian' Osama adalah satu lagi propaganda Al-Qaeda untuk memperolehi money under table daripada Ustaz Obama lalu menyumbang kepada pembiyaan hotel, kasino, tab panas dalam bilik hotel presidential suite yang mengelilingi Masjidil Haram sekarang? I mean, gyeah,nak biayai kos pembinaan bangunan jam paling tinggi di dunia mestilah highly cost, kan? Osama is dead, tutup operasi cari baki al qaeda di Pakistan, jimat kos operasi yang melebihi 'duit bawah meja', semua nya aman sehinggalah Iran cakap 'aku mahu satu lagi loji nuklear' so then Obama boleh take over Iran pula?

Adakah semua ini berbunyi seperti jika aku kata, gempa bumi yang berlaku di Japang hanyalah satu bentuk propaganda yang mahal dan masalah tak mengamalkan green sistem, tangisan yang direkodkan lalu dipaparkan di skrin television semata-mata mahu meraih simpati, i mean yeah, kita semua masih 'simpati' terhadap orang japang yang kehilangan harta,nyawa disebabkan gempa bumi baru-baru ini walaupon yang datang merodok perut atuk kita, mencabol nenek nenek kita di Malaya tahun 40'an dahulu adalah orang japang juga. tengoklah, orang kita lukis otromen lari dikejar tsunami pon, orang kita hentam orang kita.
---> semua ini tak masuk akal kerana for god sake, demi tuhan yang menciptakan alam langit dan bumi, Osama itu mati kerana ajalnya sudah tiba. dan sikap tak mengamalkan green environment sistem itu cakap-cakap si laki najib razak. siapa entah najib razak? dia doktor? peguam? atau philosopher?

 Oh, kau tak rasa mereka melakukan semua itu kerana mahu melonjakkan kembali nama Ozawa di pentas dunia dan  menjadi konfius dengan Osama dan Obama? Sekali gus ini menglobalisasikan nama Ozawa, industri pornografi menjadi sesuatu yang direstui masyarakat antarabangsa.

GLOKAL: GO GLOBAL WITH LOCAL TALENT. GO PORNO INDUSTRY!
Dan lihatlah negaraku Malaysia. Sedang industri pornografi tempatan juga mendapat tempat di dada akhbar, majalah, paparan eloktronik dan semuanya ini menyumbang kepada lonjakkan nilai mata wang ringgit. Ahli politik hanyalah babi dalam sarung tuala yang pandai mengelap celah kelangkang dan berperut bulat. Oh jangan di lupa male breast yang lanjut. Yeah, aku paham, lelaki muda mungkin tidak cukup besar diameter anusnya untuk memuaskan napsu kuda. Tahukah anda uterus adalah satu-satunya organ yang boleh mengembang dan mengecut kembali ke bentuk yang asal selepas bayi dikeluarkan? Yeah, again, tidak jijik aku rasa apabila mengenang semuanya ini satu bentuk kecelakaan yang berlaku atas muka bumi ini lahir dari celahan libia minora. oh ya, selamat hari ibu buat ibu-ibu anda semua.

Sedang graf material, wang dan populariti meningkat naik menerjah ke angka infiniti, nilai moral, maruah dan ketamadunan menjunam turun ke bawah. Lebih bawah daripada kerak bumi. Aku cadangkan kita lepaskan geram ini kepada boneka politik maha terkenal, encik raja dan sultan juga permaisuri. Mungkin si rambut keras dan besar, kulit muka tegang si Samy Velu dan Rosmah Mansur -madu tak jadi mongolia- patut dipersalahkan juga. Orang-orang yang aku sebutkan ini semua tak peduli pada ayam-busuk-ada maggot celup tepung berwarna oren RM3.50 sebesar dua jari yang kamu beli di restoran mamak. mereka tidak pernah kisah tentang pengambilan anak-anak kampung ceruk tamil nadu bekerja di sini beramai-ramai dan membuka restoran jual air sama roti canai lalu digelar mamak. siapa yang kisah pasal anda? raja anda? permaisuri anda? sultan anda?


turunkan biawak hidup dalam dukungan anda.
berhentilah minum ubat batuk, berhenti jadi bodoh.