27 December 2010

he's a good friend of mine, but he's only an Ex to you!

Salam alaik.


ini entri untuk si- butthurt dengan aku.

aku ada kawan. kawan lelaki, bukan 'boyfriend' tapi kawan, sahabat. Let say namanya Timothy Olyphant and i called him Tim. Aku sayang Tim macam aku sayang adik beradik cuma bedanya aku tak boleh pelok dia bile dia sedih atau gembira, dan aku tak boleh cubit pipi gebu itam manis dia bile dia act terlampau comel. sebab nya ringkas; kami bukan muhrim.

Tim punya bekas kekasih, namanya Delyla. Delyla sudah lama tak muncul. and i've never heard of hear after they broke up. frankly speaking, i don't even know her at all.

As time passed by, me and Tim still contacted each other. macam biasa hye hello dear babe hey ho sayang mayang. that's our language. like, korang pon ada bahasa tertentu utk communicate dgn org tertentu kan? especially ur dearie aitee..

i guess this what makes Delyla suddenly reappear *make a  comeback* and claimed that Im fucking stealing her bf away. oh my mistake, her Ex-Bf. mungkin dia butthurt tgk aku bahagia bersahabat dengan Ex dia tuh.

hold up girl; YOUR Ex is my beloved buddy, yet he's just an Ex to YOU. that makes a HUuuUuUGEe different aite?

this ain't carma. this is wholy just a scamp filled with an empty bullet in it. derr, ini tuduhan tak berasas.

guess, bila aku tinggalkan Malaysia dirgahayu tanah airku, aku akan tinggalkan sekali segala tahik2 attention seeker ni dibelakang. guess im wrong.

to make things worst, this girl Delyla, she's been Overseas for two years i guess. mentally checked, yup, she's still 'typical malaysian butthurl girl'. 100% jealousy tak puas hati semua ada. 

man, im done with tahik. hari tu dah la ada betisnaaaaa xaxi  pegi burukan link aku, kata aku ni perampas cilake la ko pompuan nak makan lahar nurrakkaa kah?? no she's not Delyla, she's the same type with Delyla, freaking psycho jealousy mentally retarded. gravis invaginaly failed! double kali kena fcuk fitnah gini memang menyeronokkan tahu?!

wattehimar la..

im done done with FITNAH! im sick of it! ENOUGH IS ENOUGH!

yup..Delyla hunn, watever it is, aku masih tetap akan sayang and treat my buddy Tim seadanya. 

kawan aku tetap kawan aku, walaupon dia bekas kau. menjadi bekas kau tak de kena mengena dengan aku sebagai seorang sahabat yg da kenal Tim lama. so puhlleeaazz.. get a life girl! ahaks!

and yeah, kalau pon Delyla nak balik semula dengan Tim, tehhel, i got nothing to do with it. go on girl, jangan libatkan aku. so please, butthurt, you're not the center of the universe ok. 

prinsip ukhwah islamiyah kedua adalah TIDAK SALING MENZALIMI.

"Seseorang muslim adalah saudara bagi muslim yang lain, tidak menzalimi atau mencelakakannya. Barangsiapa membantu kebutuhan saudaranya sesama muslim dengan menghilangkan kesusahan darinya, nescaya Allah akan menghilangkan darinya satu kesusahan di antara kesusahan2 di hari kiamat. dan barangsiapa menutup aib seorang muslim, nescaya Allah akan menutup aibnya pada hari kiamat." (HR Bukhari dari Abdullah bin Umar ra)

jadi, jika anda seorang pembaca yang cakna, maka berdoalah agar 'Delyla' dan this type of girls tidak butthurt lagi dan tidak menyakiti muslim yang lain. amin.

ps: segala ayat makian dalam entri kali ni adalah disengajakan. anda butthurt? sorry, saya sengaja!