9.12.10

Graduation Party

hey ho

alkisah aku dan sobat2 sejati mencari ketengan di balik muka-muka redup Maher Zain di sini. jadi tipulah jika setiap kali aku bangun motivasi aku ke gamaah hanya ingin belajar tiada alternatif pemikiran yang lain. ya, niat itu memang lillahi taala tapi motivasi ni boleh jadi macam2..sebagai penguat. bak kata, kalau tiang itu peneguh rumah, kalau tiada tiang maka tiada rumah. jadi motivasi ke gamaah ini kita ibaratkan seperti kekisi tingkap atau atap zinc..semacam tak lengkap tanpa motivasi bagai2 nie..

1. Maher Zain sesedap rasa..

sesungguhnya jika bonda datang ke faculty aku ni, aku paling risaukan babah..aku risau bonda enggan balik semula ke malaysia jika dia lihat kemantapan maher zain di sini..tak ke naya babah melangok sorang2 nanti..kehkehkeh.. kemantapan yang setiap hari menjadi santapan.. biasa aku amek side meal ni sbg pembakar semangat time makan pagi, tengah hari dan usai kelas pada waktu petang. ibu2 muda sesuai cuci mata dengan datang bertandang ke negeri2 arab ni.. renew semangat perkahwinan.. rejuvenation omputeh kata..
wakakaka


hari ni tadi tengah hari ada parti graduation tahun 6 faculty aku. bye2 maher2 zain sekalian.. sesungguhnya beta takkan merindui korang..kerana terlampau ramai maher2 zain lain yg beta nak tengok2 kan..

aku? memang tak blah kan..

ok..party depa mmg syok..deejay booth mainkan lagu yang seboleh-bolehnya gegarkan satu Zagazig. techno..Nancy Ajram..u name it..! semua ada! yang tak blah depa menari tengah2 alam dah gaya konsert terbuka..on rooftop pon penuh dok tgk abang abangda maher zain ni menari kesukaan wah wah wah.. zapin,kuda kepang semua ada..yang tak tahan gelek2 manja tu..aww..aww..!!
time tu kelas aku tak habis lagi tapi kaki dah ikot berenjut sama. ini baru pre-graduation.. tak tengok lagi gila depa ni time malam hari..kehkehekeh..

aku takleyh tunjuk gambar aku libur dengan depa time malam hari..satgi otromen igak aku tak mau lepas tak pasai...otromen mana leyh tgk aku suka2 mcm depa2 ni.. otromen fire nanti padan muka! wakakkaak..ok nampak sangat aku mmg tengah paneh hati ngan otromen..
utk kome2 yg tak kenai sapa otromen..leyh checkidout entri lepaih2..kalau korang rajehn..*sah2 malas..haha*

Esah godek2 hujung kain aku..

"nak tengok....." pintanya.. aku tengok sinar mata esah tak ubah seperti shin chan - mintak nak dukung..

ok yang ni muka sin chan tak tahan nk shee~
hakhakhak..

so aku pon dengan baik hati puash esah ke dalam crowd depan..takkan aku nk dukung pulak! esah ni badannya petite..tingginya..hmm..udahle..malas aku nak puji lenbeyh..kang majuk teman sekatil aku tu naya aku tidoq sensorang pas nie..hahah

tetiba semangat aku yg lampau dtg berseru2...kaki dah terhenjut2..kepala da goyang2 tinggal nk pogo je..
warghh...dengan paluan gendang trompet bagai macam aku kat konsert ska plak..cinawe...
skali BUBB...deng..sape tolak aku sampai hampir lenyek kaki org sebelah aku pijak..
HUK'ALOH..cinawe orang sebelah ni..skali HAaaaaaaH~ ~! amek ko..badan sebesar tiga pemeluk esah..mak aiihh..body builder ke awek nie..
awek arab maa...ranum seranum ranumnya! LOL

aihh..
selesai sesi mengeji org yang tolak aku tadi..cepat2 aku beristighfar..lagi naya kalau naik syaih pogo sesorang kat sini...sebelum aku undur diri sempat aku 'kepit ketam' awek arab yang tolak aku tadi *kepit kat mana cuba try teka!*..puas hati aku cepat2 lari..biar dia rasa gangguan sexual sementara.padam muka mika! wakakakkaa

larikkkksss...


sekian merapu hari ni.

suhu : 7 darjah celsius

no wonder tegang semacam urat sense tak malu aku hari ni.....hehehehehe..