21.12.10

Balik-balik Hati


pokok pangkalnya, hati macam ginilah.. 
tak perlu dihurai banyak pon kau tahu keberadaannya.
hati ni, bolak balik macam mana pon, kalau dah kena remuk sekali, bukaan peluang kedua ruang kepercayaannya semakin kecil. 

terima kasih buat manusia2 yang suci perwatakan tapi keji perbuatan sanggup melakukan hal sebegini kepada aku. jangan tanya siapa dan apa. aku takkan ingat manusia rupa alien gitu dah. sekali ludah,puiihh, kasi flush. 
end of story, habis! khatam! kalas!

ini perihal cinta. jangan khabarkan aku tentang cinta monyet atau cinta manusia. kedua-duanya tiada beza, end up aku akan nyanyi lagu Sparkle by Yuna sambil busking tepi jalan dengan tag bergantungan di leher, 
maher zain seperti link di atas ni pon, mungkin boleh di-try test. hikhik.

aku tahu...permintaan ini tak adil. aku inginkan bintang yang tak mungkin jatuh ke riba kerana darjah kepanasannya mampu mencairkan seluruh makhluk bumi, dapat serpihannya pon cukuplah kan? 
serpihan Stardust

Ya Rabb.. sesaknya dada ni.. semaknya kepala ni.. 

aku buka musyhaf terakhir, selak slow slow surah an-nisa. 
pasrah dengan apa yang telah ditetapkan, aku kembali pada keberadaan mentalku yang ya, last time i checked masih normal.

aku buka blogserius.blogspot.com. klik pada label maria ozawa. jumpa klip maria ozawa bercakap english. obe dakwa maria comel bila speaking english. bulat mata aku tengok video tu. ya memang comel. jangan risau, aku masih heterosexual, last time i check. tak terkecuali aku ada meniru aksi porn star terkenal dunia itu menjuih-juihkan bibir sewaktu gambar beliau di-snap as cover majalah FHM. 
.failed. 
sigh =.="

kerana keterujaan ip address aku dah tak block blog obe and cursing malay tahap dewangga, fooking yay, aku tak sedar jam sudah merangkak mahu ke subuh. Jadi, aku pon pulas tombol pintu bilik tidur ,*ruang privasi aku di ruang tamu* gelap saja. Esah dan Nash mungkin sudah lama dibuai mimpi yang pasti bukan mimpikan maria ozawa, kerana mereka..
"Kami bukan Gay, Kami Ok!".
selamat malam wahai hati, jangan nyanyi lagu sedih sadis lagi.
selamat jinak wahai hati. manusia perlu kasih sayang dari kamu.
jadi esok, merahkan hati, tak mahu hitam2 lagi ya.