5.10.10

Blood Type and The Requirements When Looking For A Girlfriend.
thanks to Syah sebab perkenalkan laman web limcorp. rasa terhibur sangat dengan komik ini. Secara tak langsung kita tahu serba sedikit tentang diri kita. Personaliti kita dibentuk dengan jenis darah kita.

So, I wanna share with u all the general idea of each blood type based on Japanese concept.

Type O:
sangat sosial dan lincah. mereka cenderung untuk memulakan sesuatu tetapi jarang untuk mengakhirinya dengan baik (buat kerja separuh jalan). sangat kreatif, popular dan suka menjadi perhatian. sangat berkeyakinan tinggi.

Type A:
Sangat tenang, seorang yang mementingkan kesempurnaan tetapi cepat gemuruh. jenis A adalah yang paling artistik dalam semua jenis darah. sangat pemalu, amanah, berhati-hati dan sensitif..

Type B:
berfikiran kuat dan mempunyai matlamat yang jelas, jenis B akan habiskan apa yang telah dimulai dengan bersungguh-sungguh. sangat berdikari dan tidak bergantung pada orang lain berbanding dengan blood group yg lain. 

Type AB:
AB pula mempunyai dua personaliti yang berbeza mereka boleh menjadi pemalu dan outgoing, berkeyakinan dan merendah diri pada masa yang sama. terlalu banyak tanggungjawab boleh membawa kecelakaan.mereka juga bertanggungjawab serta amanah dan suka membantu orang lain.Jadi, apakah jenis kumpulan darah anda?


aku agak pontianak paling banyak fi'il..sebab campuran darah dalam badannya terlalu kecamuk!