30 August 2010

Gangguan JIwa raga.

Greetings~~


ini luahan peribadi.


terima kasih untuk segalanya. aku dah hide dia dari bloglist ,aka, aku dah tak follow blog dia. im off! aku da tak mahu ikut perjalanan hidup dia. pathetic!


aku saket mata tengok cerita hidup dia macam harem gampang je. suka tegak benang yang basah. apa yang nak ditegakkan lagi aku pon tak tahu lah. 


apa apa hal pon. tu hidup dia, so wattefish aku nak kesah.


sehari aku buat open komen, tak yah aku approve, ahgak giles blog aku dibuatnya. abeh entri mee cintan tangkap jiwang aku di kucar kacir. siap maki hamun segala bagai. abeh aku godek n buang balik semua komen dia.siap bawak bala tentera yang tak tahan tu.bukan si dia-yg-aku-unfollow tu yang bikin haru biru tapi konco2 dia.cinabeng.


tak cukup dengan tu konco2 dia tuh siap fitnah aku bagai2. jenis makan daging saudara sendiri.senang crita, kalau depa nak carik aku di padang masyar mintak ampun nanti, aku wonder berapa ratus tahun depa amek masa untuk cari aku. tak ingat balasan dunia, ingat balasan akhirat pon cukup bagos ok!


satu lagi. konco2 dia n dia nie..suka sangat bikin aku jadi low-esteem. apa kes? fikir dah besar sangat ke nama tu? kau=yg-aku-unfollow ni dah tahu buruk,busuk aku, ada kau crita kat orang tak? sebab balasan yang dikenakan untuk orang yang aibkan orang lain dah termaktub dalam kitab kau tahu?!


muka lawa, imej lawa, prangai cam hareemm..der..aku ni payah nak menyumpah kat sini. hah!
skali skala ape salahnya.


tak boleh trima kenyataan yang aku ni pon manusia biasa yang ada salah silap ke?
tak boleh nak bagi aku ketenangan?
tak boleh nak tengok aku senang?

tak boleh ke?


maaf gangguan jiwa. siaran tergendala sebentar.


apa2 hal pon wa bahagia dan pueh hati dengan buah hati wa yang baru, yang ni lu orang nak kongsi pon wa tak kesah.