15 July 2010

pesan hakak untuk dek nojn tersayang

salam. 
(ehem..gamaknya ni pertama kali aku ucap salam dalam entri aku.yelah..kebanyakan entri aku penuh lucah & carutan..tak sesssuuaaiii.. kalau aku letak salam ye dakk..)

pertamanya..hakak nak ucap trima kasih banyak2 kepada dek non yang rajen baca..rajen komen.. rajen mengumpat pasal apa yang hakak tulis dalam blog hakak ni..terima kasih tau untuk perhatian yang tak berbelah bahagi darab tolak campur uh..i loike..!

keduanya.. hakak nak tegur siket..biasanya dek non tak letak link bila dah mengomen.. hakak perasan.. banyaaaaaaaaaaaaaakk komen dek non.. adalah satu dua hakak post kan jugak komen tuh..tapi pikir2 balik..hakak tak perlu nak pertontonkan pada orang ramai tentang betapa busyukknye hati dek non kat hakak..
jadinya..apa kata dek non letak je link adek..senang hakak nak contact balik kan..gamaknya kalau hakak tak letak comment moderator tu melompat2 dek non mengomen ye dak..hehe.. hakak bukan apa dek..akak bagi anon komen sebab ada anon2 kawan hakak jugak.. jadi kau yang 'wangggiii..' hati ni jangan la nak membusukkan blog hakak ni.. k yayang..

ketiganya..hakak rasa..dek non carilah hobi baru ye dek.. hakak da move on lama dah.. nak kongsi hobi ngan hakak..? jom.. setiap sabtu kita berbowling dan berkaroke..skali skala cuci mata..tengok realiti idup living with muggers..kau bukak mata dek.. tengok keliling kelalang..so ada juga pekdah jugak dari kau nilai hidup hakak yang tak berapa nak lama atas bumi ni..

last but not least.. (mana tahu dek non tak paham bahasa melayu..nanti hakak kena tulis dalam bahasa tagalogue pulak kan..) hakak pesan kau jaga diri baik2 dek non.. jangan nakal2..!

*see the mess u've created on the floor of wisdom..*
*very naughty girl*

p/s: aku benci nak berhakak beradeq ni..jangan paksa aku buat begini lagi..