08 July 2010

Kecundangan

sepanjang world cup berlangsung, aku memang cukup dibantai dengan rembatan kawan-kawan yang mengatakan bahawa Spain bakal menjulang world cup 2010.

apo nak dikato..doa anda semua termakbul. congrats. Villa, Puyol & 'the 100 millions dollar man' Torres palitkan warna merah pada trofi piala dunia nanti.

*bolos jugak..adess..*

*apa2 hal pon nazi tak menyerah kalah dengan mudah kan?*

sama ada kaler merah atau oranje untuk piala dunia kali ni..aku pon tak pasti.. six sense aku mulai pudar. tiada nafsu lagi mahu tonton bola. ada hamba Allah kata mahu ambil cuti dan temankan aku nonton bola untuk final nanti. passion aku sudah turun..alahai..mana nak cari pemangkin nie?? *Sigh*

aku pon tengok-tengok ayam je malam tadi. alih-alih meja plastik mamak's tu jugak kepala aku bertapa. Ballack menjelma dalam mimpi aku. dari riak wajahnya dia cukup risau dan resah gelisah.

*lebeh kurang cam gini la muka dia. antara pasti atau tidak..*
*yang pasti control cun tu tetap ada*

*kadang kadang kata-kata tak cukup untuk describe apa yang aku rasa*
*taper bro..wa teman lu pakai afro sama2 nanti..*

Lahm terus menyepikan diri setelah gagal bolos gawang Spain tadi. no calls no mails no mms no sms. aku kata, Okay, fine take your time. aku memang jenis yang memahami.. tehe.. :D

ada jugak sotong kurita nak kena goreng garing nie..memang masin betol laa.. :P