03 July 2010

kan aku dah kata...

bila aku dapat tahu Argentina bakal berdepan dengan Germany, terus terang cakap..memang aku susah hati. mungkin aku sedar Argentina tidak sekental mana bila berhadapan dengan German - yang main macam lagak Juara Dunia.. wow..!

defend German sangat kebal. tambah dengan pemain yang semuanya tinggi macam galah, lari laju macam zirafah..arghh..tak terkejar Teves yang berlari putar-putar bawa bola dengan tangan terkapai-kapai serupa macam anak buah aku mengamuk mintak susu. hehe..

pun bagai walau mana, aku takmau komplen lebey2 prestasi team Arg, (bila Germany sumbat gol ke-2 , Arg sudah macam hilang arah...) they've done their best. Kesian Messi kena gula guli ketat2 dengan depan. and Muller bole gelak suka suka..huha..! i bet Germany ada peluang besar jadi juara fifa this year.

oh yeah..
Messi & Maradona janji contact aku pagi esok waktu Malaysia. sekarang mereka sedang berkabung.
aku sempat puji Higuain & Messi semasa mereka beraksi tadi. mereka sangat cumel.. agagagagagaga..

*cumel kan? macam gay anak & bapak..so sweeeeettt...hahaha*

*bila sudah kalah.. Arghhhh....aku tensi aku tensi..! nak makan budakk..!!!*

Big.M>*kan aku dah kata shampoo rambot guna head & shoulder macam CR sebelum main..kau taknak dengar..! meh sini aku bau rambot kau....sniff sniff..*

Little.M>*huisy..ape nie...nk sniff sniff pon kat dalam bilik loker nanti laa.tak sabo-sabo..!*

okey.. aku dah kebo bender German..hahhaa