3.7.10

kan aku dah kata...

bila aku dapat tahu Argentina bakal berdepan dengan Germany, terus terang cakap..memang aku susah hati. mungkin aku sedar Argentina tidak sekental mana bila berhadapan dengan German - yang main macam lagak Juara Dunia.. wow..!

defend German sangat kebal. tambah dengan pemain yang semuanya tinggi macam galah, lari laju macam zirafah..arghh..tak terkejar Teves yang berlari putar-putar bawa bola dengan tangan terkapai-kapai serupa macam anak buah aku mengamuk mintak susu. hehe..

pun bagai walau mana, aku takmau komplen lebey2 prestasi team Arg, (bila Germany sumbat gol ke-2 , Arg sudah macam hilang arah...) they've done their best. Kesian Messi kena gula guli ketat2 dengan depan. and Muller bole gelak suka suka..huha..! i bet Germany ada peluang besar jadi juara fifa this year.

oh yeah..
Messi & Maradona janji contact aku pagi esok waktu Malaysia. sekarang mereka sedang berkabung.
aku sempat puji Higuain & Messi semasa mereka beraksi tadi. mereka sangat cumel.. agagagagagaga..

*cumel kan? macam gay anak & bapak..so sweeeeettt...hahaha*

*bila sudah kalah.. Arghhhh....aku tensi aku tensi..! nak makan budakk..!!!*

Big.M>*kan aku dah kata shampoo rambot guna head & shoulder macam CR sebelum main..kau taknak dengar..! meh sini aku bau rambot kau....sniff sniff..*

Little.M>*huisy..ape nie...nk sniff sniff pon kat dalam bilik loker nanti laa.tak sabo-sabo..!*

okey.. aku dah kebo bender German..hahhaa