24.6.10

membaca amalan mulia adik adik

yeah.. adik adik sekalian. hari ini hari khamis. hari yang paling menguntungkan buat akak akak (sila bace ala2 slanga ponpon) yang berada di rumah 11-3A. akak akak di rumah 11-3A masih dalam gumpalan comforter di atas tilam yang empuk sedangkan matahari sudah mencacak di atas kepala ye adik adik.. adik adik sila jangan tiru perbuatan sumbang ini yer.. terutamanya anak gadis sunti yang belom lagi disunting oleh tukang gunting rambot atau tukang gunting pokok bunge..

akak nak berkongsi bahan bacaan yang akak bacew pada pagi yang mulia ini. ok.. first2 bilew akak online akak bukan e-mel..yer.. beribu emel ..malas aku nak telek.. kecuali ada jemputan kahwin free atau show gig di daerah pasar seni.. akak mahu checkidaout orang-orang marhain.. :)

ok 1st.. dapat mesej dari abang fndrocka kita.. yer.. siap ada sebut aku di dalam entrinya... hahaha.. ye ke aku? aku la kot..

1. fndrocka. trimas ajarin aku bagaimana nak follow blog beliau yang tidak mensapot aktiviti follow molo. garapan di blog beliau aku mudah paham. aku mahu tingkatkan bahasa melayu tinggi (sebab aku pendek.. tinggi pon ala-ala 163 je.. haish..)

2.sinaganaga. entri beliau yang aku baca pagi ini mampu membuat urat saraf ketawa aku trigger dengan pantas lalu menggegarkan isi rumah. lalu akak akak yang masih berselimut pon membaling bantal berderu-deru ke arah aku. adeyh..! korang click link tu dan baca. ulasan pemain bola sepak tahap tingtong punye.. :)

3.susudalambotol.  kita masih boleh berkawan after break up? luka dihati mungkin boleh sembuh dalam masa sehari atau makan bertahun atau sampai mati. baru semalam contact selepas beberapa kali cubaan si dia aku bolayan. errr... aku mahu kit kat!

*pornstar?*

4. milosuam. polis sahkan ariel ialah pelakon lucah tersebut. ini bermakna ariel memang seorang pelucah yang berlucah dengan dua orang awek misteri (cut tari n luna maya tak datang konfirmkan lagi). aku.. er.. geli geleman kejap.... i pernah adore ariel dulu.. T__T haha

5. benashaari. memandangkan aku sudah dua hari puasa tengok bola, aku usya kedudukan terkini result bola di blog ben. oh yeah..sejak dia benam korea selatan (sampai hati u..!) hari tu.. aku er..mula mengusya higuain pulak..slack magic messi tak jadi hari tu..haila..~~! tak sabar mahu tunggu final.. oh yeah.. oh yeah..

*bukan pornstar*

6.cursingmalay. aku memang cukup suka melayu curse melayu. haha. tader tader. mantot share jenis2 blog yg dia sgt la tak suka and aku pon tak suka especially blogger yang menaip cam gini:


>TuLiS MaCaM Ni?
AdAKaH KaU TaK RasA InI SaNGat AnNoYiNg?AdAKaH KaU TaK LeTiH JaRi NaK TuLiS MaCaM nI?

>tulisan budak belom baligh

Hari inie aq maw on9,tapi facebooque tidaque maw login-login,lalew aq sedey dan terush menangisy cosy my honey tidaque dapat chatting wit aq. :D :P :( :8 :6 :3.....<=3 .....

1 lg yg tlis pkai shortform. mcm xd mkne nk mnlis kt blog. sla pgi blja tadika smule lerrr bongokss..



7. tukartiub. kalau aku da start baca blog ini. aku tak perlu baca utusan melayu (yang aku takkan baca ruang politik ongkos kosongnya..). untuk mereka yang berhaluan kiri sahaja. 


sekian adik adik.. sebenarnye.. banyak lagi yang akak baca. orang kata apa yang kita banyak reflect diri kita. kalau kita suka baca tulisan Azwan Ali, nanti kita pon macam beliau jugak.. ye ke?
haha
ada akai pandai pakai naa..