5.6.10

anda soal, saya jawab

Apa yg bermain difikiran anda sekarang ni?
-jong jong inai

Apakah nama samaran u'all??
-fiq

Berikan nama 3 orang yg u'all sayang
-babah
-mak
-Dailami *ni dia suh letak!haha*


Panggilan utk si dia
-BoBo


Hadiah yg korang impikan dari seseorang yg istimewa
-wah.. soklan fav nie! aku mahu sekeping hati yang ikhlas menerima aku apa adanya. cukup!


Blog mane yg korang suke visit??
-blog yang aktif update sahaja.


Adakah anda happy sekarang?
-ya, happy itu harus! bulan 6 nie dimulai dgn kasih sayang tanpa barrier.

Kenapa anda Happy?
-at this moment? baru lepas kena pukau dengan DJ Dave.beliau nyanyi lagu takat lentok aja.. hahaha

Apakah benda yang boleh membuatkan anda happy?
-bile Zhaf & Harith sengih tak lekang di bibir.nampak gusi tanpa gigi tu!

Nyatakan warna yang anda suka.
-hitam, putih, warna lembut, warna pelangi, warna langit time matahari terbenam.

Adakah anda happy dengan apa yang ada?
-ya. saya dilimpahi nikmat tuhan.

Tindakan anda bila dengar bunyi kilat dan petir?
-beristighfar secara automatiknya.

reaksi anda bila ada orang mengutuk anda
-kalau berdepan, saya sengih aje. kalau di belakang, saya geleng kepala.

reaksi anda bila TERjumpa dengan artis favourite
-ohmaigod!!!...Maher Zain ke tUH? *buat buat pengsan!*


maxis or celcom
-celcom


TIGA bad habit
-suka pikir menerawang bukan bukan / melalut
-semberono jugak kadang kadang tuh
-mudah percayakan orang

apa yang anda lakukan bila ada orang lain sebuk dengan hal anda
-saya taip di fesbuk, "saya tahu saya femes dan dikehendaki ramai. saya memang suka di stalk oleh stalker, oleh itu jangan tak malu atau tak segan untuk stalk saya"


ya.. itu lah sedikit sebanyak ttg aku. korang nak jawab pertanyaan tu. silakan.