15.5.10

lelaki : they got no balls

ye. aku memang suke title di atas. seorang teman, i called her Miss D , yang aku sangat amek berat telah mengadu. buah hati dia sesenang hati nak back off dari relationship bahagia mereka.

for almost 7 months they have been together. through ups and down. highs and low.

she changed alot. she've done everything to satisfy her partner Mr K. for god sake, can u imagine from a very urban and kinda wild she could be; after being with Mr K, Miss D SUDA BERUBAH.jadi PEREMPUAN MELAYU TERAKHIR. ok fine la..she got the benefit. she's better than she could be.

all of sudden this guy, who claimed as a very wise kinda alim-amak , said:

"i can't continue this anymore. i still have a thing for her (the other woman!. could you please love me as friend.."

wth.wtf.wtb.wtp.pig belly.

hey...ada jugak lelaki macam nie. u have shown your affection towards your lover infront of your friends and the public, bought her the fav cloth, u wiped her tears when she's crying, u hugged her when she needed u the most...and all u asked now is 'can we be friend?'



does a friend, a guy friend does all of that lovey dovey mushy stuff to you? haha..my opinion bro, Mr K u just lost ur mind. tak ada pendirian. got no balls. bullshit. bukak mata lah. si D nie jaga ko elok2. jaga ati dan perasaan ko. tahan n sabar giler dengan skandal-skandal ko. giler bertahan. dia berdoa untuk korang berdua. ko nak wat tahi kat anak dara orang buat apa?
 
lelaki melayu memang dasar pelupa. pengecut. pelampau.orang macam ni memang nak kena backhand sekali!
fikir secara rasional...kau sendiri pon tahu apa yang korang dah lalui. jaga la hati dia sikit. kalau dah tak tahan, face to face..settle cara beradab. bukan pakai sms. duh!

yes. i told EN DD [harap Miss D tak kesah, aku memang kongsi macam2 dengan EN DD afterall we all friends]. he said he won't do the same thing like Mr K done. he said he got balls. we'll see. because what if a woman do this shit to a guy? what if a guy affected badly by these? what if?

i'm sure the guy would jump up and down and wonder how his girl sleep at night after the wrongdoings..keep that in mind. im being serious unable to laugh like nothing is going smoothly. muka masam mencuka sekarang nie.

 *balls punye pasal*

ok entri kali ni memang emosi because aku dah penah berdepan dengan adegan menjelikkan ini. rata-rata seorang aktor memang mudah konfius. tak tetap hati. macam mana nak jadi imam kalau pendirian tak teguh.

aktor macam nie tak ubah macam pampers pakai buang. mereka fikir perempuan jadi mangsa tapi hakikatnya diri sendiri yang binasa. bersyukur dengan apa yang dah ada. jangan yang dikejar tak dapat, yang dikendong berciciran. jatuh golek-golek kau yang tanggung malu.



hope Mr K bukak mata
hope Miss D tak tido dengan mata bengkak macam bola golf.
hope En DD & Miss Fiq won't be dealing the same thing.

ameen..