08 May 2010

i thought about murder, so am i in love????





"Love belongs to Desire, and Desire is always cruel," wrote Neil Gaiman. 

aku petik ayat ni from amirhafizi pye blog, seorang malay male who have enough balls and guts to speak up about what the real malay male think.. though  i never seen him before. or ever know him. he's one of my fav blogger.

betol. desire is always cruel. keep that in mind darling. i love experimenting with lust and fear. i memang poyo.

 satu lagi best giler..

Chris Rock : "If you have never thought about murder, you ain't never been in love."




now, like yeah...right now..i got a confession to make, i thought about murdering someone...kil kil die die..hahahhahaa



adakah ini bermaksud aku telah jatuh Chenta???


haila~~

jatuh chenta da lama..prince charming tak sambot-sambot lagi ni haaaaa....hehe




being in love, make u wanted to kill mosquito, lipas, lipan, kambeng mahupon lintah darat.
 tapi kalau perasaan 'ingin' ini berkekalan..sila berjumpa psychiatrist, bukan Dr Phill.  lagi best jumpa DIA 5 kali sehari, tambah extra appointment around 2 to 4am. oh.. DIA sentiasa ada kelapangan.


hehe..dengan senyuman melebar penuh sinis and ikhlas saling berganti..yea hunny..right now i think of 'kill kill die die' u...tapi i sedar..membunuh bukan jawapannya..kalau i bunuh u, sape nak bagi jawapan kat i kan.....haahaa..


i nyanyi lagu kantoi, u tak bagi...lagi plak "my girlfriend semua suka u b..".
i nyanyi lagu cheryl cole, u bagi plakkk.... i sengih je.


yeah...ini la chris rock. sedang meng-ushar aku Rihanna. 
memang tak blah..and i love the look on his face. watthe!