03 May 2010

blogger yang famous

ada orang kata nak jadik blogger hebat macam Ben jejaka merah, atau redmummy[ini aku tak polo] kena update blog at least 8 kali sehari. aku tak mahu jadi blogger hebat. nanti aku banyak tanggungjawab . macam kak anna wrote in her blog. plus aku banyak kecacatan. aku 'terencat' mahu bikin duit melalui blog. aku pon tak harap follower ramai melambung. ramai invisible yang baca. syukur la. dengar carutan aku bersama-sama.

aku....heee....update blog kadang skali sehari sudeyh..sebab kalau ikotkan, otak aku berdenyut 180 kali lebih daripada kambeng Pak Itam yang bernama Mak Puteh. jadi takkan setiap denyutan tu aku mahu rakam. hehe.. mulut memang bertih. aku ni seorang spontaneous. at least itu yang mirror mirror on the wall aku kata. haha

tapi malam ni aku senyum kambeng...sebab Kapten kumen di blog aku. mekaceh Kapten. saya terharu..[tu pun sebab aku budak baru]hahahahahahahahhaha


agak-agak kalau nak blog pames setakat yang aku bertapa selama sebulan dua nie:

1-blog mesti kaler merah, baru umphhh!
2-slalu update belog (oh itu perlu)
3-title blog mau gempak, baru menggila
4-ada nuffnang, neneng, apatahapaapa lagi aku tak tahu,ini  baru jadi blogger bijak! money maker bebeh!
5-muka mesti encem/lawa/kiut/dan bukan seperti kambeng [walopon senyum kambeng menawan]


bukan kambeng saya

entah la...aku suka sinaganaga jugak. takleh tido siang kalau tak bace entri kelakau beliau...anyway saya salute semua blogger. at least ada yang berani bersuara & berkongsi ilmu ye daakkkk...