27 April 2010

selamat ulang tahun sayangs!

okay.. dua insan bertuah nie adalah kegemaran aku. selamat menyambut kelahiran ke 19 ogeyh..27 april memang insyaallah aku takkan lupa tarikh nie.

1. Nur Ain Syahirah Saliman

 beliau merupakan sahabat sejati. ada tyme suka & duka. kau lapar? boley saja call dia. atau lebih best dia boleh dengar perot aku berkeroncong..zapppp....sampai kat depan umah. aish..susah mau cari kawan macam dia ni da skg. dia ajar aku tentang dunia serba berdiri di kaki sendiri. ajar aku naik bas, naik tren, neok wayang, g gig, jenguk dunia luar - keluar dari kepompong hidup. she's always there for me. aku rasa aku kenal dia bertahun-tahun suda.sort like, dia antara orang yang paling berpengaruh dalam hidup aku. sape tak sayag orang yang sayang kita ye dakk..??. babe, aku sayang kau sangat. so enjoy your youth, may god bless. kau sentiasa dalam doaku.


2. Nurul Adzim Zakaria

 * ensem tak? hahaha

this young man is vicious and responsible. a gentleman with soft language. he just know how to treat his friends right. aku kenal dia di Kolej Mara Kulim. dia juga sebahagian daripada MPP, just like me. i salute him for his kindness. dia pandai balance & all that stuff. dia tak lokek ilmu. dia ada untuk kau anytime any place. memang seorang sahabat sejati sebab dia selalu remind aku both dunia & akhirat thing. most of all, he remind me of a typical malay-kelantanese man,dengan kopiah tak pernah tinggal & cincin batu delima di jari. 
fiqah sayang adzim macam fiqah sayang abang sendiri. mekaceh.check out his blog kat sini


ponbagaiwalau, mereka ini antara orang yang berdamping dengan aku. susah senang aku. mereka sanggup allocate time for me. to me, entri ini sahaja yang mampu aku dedikasi serta doa. hanya Allah yang mampu membalas jasa mereka. 

untuk teman2, kawan2 main masak2 dulu, jangan kecik ati- walopon hati adalah organ terbesar manusia. as long as i breathe through my nostril hahahahaha..aku hengat korang. kawan2 tadika, skola rendah menengah, kwn2 tusen, kwn2 padang, kawan KMK. love u guys. k.


en DD pernah pesan, hargai orang sebelum terlambat.