8.4.10

musix sexy like b


pakcek-pakcek aku

aku dah lame tinggalkan fantasy, beautiful lie, brompton cocktail, betrayed, a lil piece of heavens etc etc.. owh dengan kondisi jiwa aku skg, nampaknye aku kena putar balik lagu2 tuh. cradleoffilth, avenged sevenfold, 30 seconds to mars (ensem gilew...aku suke celak ko!) and not to forget metallica bebeh..masa aku tadika abang aku pasang lagu metallica hari2..mau senak otak aku time uh. aku pon layan dinamik, arrow, spring, apatah lagi wings ngn search kaannn. apatah lagi Joe Wings sgt ensem lagi menggoda malam ABH ae tu..peewwwwiiiiitttttt.


wajah kesayangan hamba - joe wings
Dewa Gitar Malaysia

walaupon syam kamikaze yg dapat honor sign gitar sendri iktiraf dari US bagi aku yg oldskool tu lebey umph!
aku nk pegi konsert dua lagenda ~ wings n search~ tapi nanti mesti byk pati..oh no..sempit aku. bweekkk!
yelaaa international crazy pon jgn lupe local beb..


aku igt ag masa form 5. kononnye mmg hardcore avenged 7fold r sampai aku masok rekacipta sains biologi pertandingan kat skola aku letak group name aku 'AVENGED SEVENFOLD' . projek manager lak tu..bengong.. tapi menang tau .. johan gitu..

" tempat pertama, jatuh kepada kumpulan Avenged Sevenfold. dijemput ketua projek, Afiqah Abd Latif utk mengambil hadiah n sijil" ...bunyi bodo gile kan..ba waw dal waw ha.

bahahhahahahha....satu perhimpunan gelak besar..aku menyorok blakang building. pengawas kan ble merayap. terpaksa la Pudin; my group member g amek..wakakaka..trimas ya Pudin!
kenangan kan.. weeee..kenapa aku ske avenged? sebab 1st lagu dear god mmg taste aku, 2nd, vocalist dia encem gilew. tu je.

tapi pehal pon suara amy lee mmg terbaek..!

apelah yang aku merapik niee.... (+0+)
kesimpulannye aku bukanlah hardcore fan of heavy metal music.
aku nie melayan je..lalalalala..
tapi M Daud Kilau tak men r..
aku straight bukan gay ogeyh..