28.4.10

5 benda aku rindu kau pon rindu

sedang melayan anak-anak buah aku yg geliga macam shinchan ni hah sempat lagi aku wat entri ni.sebab aku tau kowang pon rindu-rinduan jugak kan..hahahaa..korang jangan jeles.

1. cerita kartoon mase kecik2.
*menipu kalau korang taknak awek macam dia.

dulu : aku rindu giler nak jadik sailormoon (dengan kuasa bulan, bertukar...!!!), power raingers (aku punye kale merah- tak yah nak rebut ngan aku), ultraman (tiap kali lawan dengan monster dia tak penah kalah..tit tit tit tit...fly away), scoobidoobidoo (anjing besar, nak 1 boley??). ada satu obsesi aku tatau ape nama katun tuh tak ingat daa..
mak> kakak, tutup tivi, kilat dah ni.
kakak> tak nak!!!!!!!!!!!!!
pastu aku guling2 depan tivi. apa kaitan kilat dengan tivi plakkk...??tak de tak de.. plap.. tivi jadi hitam. mak tutup suis. aku pon terkulat-kulat dok kat langsir tingkap.. babah...!!! waaaaa.....nangeh hahahhaa...obsesi bdak umor 4 tahun.

sekarang : tak spongebob tgk aku, aku tengok dia.. layan adamaya yang heroinnye pakwe korang suke tu je. citer nak fast foward je. tak paham aku. huh~

2, duit raya

dulu : kau tau..masa aku kecik, aku bukan nak bangge tapi aku yakin 113% akulah kanak2 paling comel dalam hidup mak ayah aku. haha.. tiap kali raya bukan aku g kutip duit. no..duit datang kat aku tau! bersen-sen! berbekalkan pipi gebu ala2 pau ah chen, memang aku sold out tiap kali raye. poket baju kurung tu haa..tembus. penuh dengan money

sekarang :  hampeh...aku buat muka kiut innocent ala2 anne hathway ( senyuman kami memang menawan tau!) pon orang tak layan..bukan takat rm10, 10sen pon tarak! paling sadis kalau tak balik kampung..kucing branak rimau pon lom tentu aku dapat duit raya! ceyt!

3. mainan

dulu : aku lah raja segala mainan yang ade kat umah. main masak2 pon yek hahaha. aku rindu tamia.. T__T  ini tahap kerinduan memang tak leh cakap ape. tak leh! sob....isk!

sekarang : ape mainan2 nie? patung arnab aku abeh kena buang. lego aku abeh lesap tah ke mane. main masak2 ye? memang rutin dok kat umah-dapur la kawasan aku. harharhar..berperang ngn minyak panas ingat tak sakit ke? keta tamia? tuh..bawak kancil buruk tu pon tersenggok-senggok..haramjadah!

4. sekert gaun merah

dulu : aku bole pakai sekert, pakai sexy meksi pakai ape2 je laa...aku jadi runway model kat Sogo (okeh itu tipoo)..haila umor blom belasan..aku memang sexy dulu. megan fox curik sekert yg aku pakai umor 6 tahun..pulangkan la weyhh...!!

sekarang: aku tak mampu nak pakai sexy. nanti nenek kau marah. hahahahaha. she said> no no no no.

5. henpon aku pakwe sejati!

dulu : w550i ini kekasih awal dan akhir. jodoh kami memang kuat. kami berpisah mati, bukan cerai ditalak-talak ok. i tak suke naik turun court!hahaha...dia 'terpaksa' dikebumikan di giant kulim. shhhhhiiiiiiiiiiiiiiiiiittttttttttttttttt..!
jatoh lubang toilet cam damnnnittt....sumpa i takkan wat keje bangang tukar2 baju curik2 kua daaaa.....i lap lap u laa..

sekarang : steady nokia X3 jadi peneman. henpon ni pelik siket. dia sangat suka pakwe saya. saya pon tatau nape. henpon nie gay.bahahahahhahahaa...apeapepon buah hati aku bukan gay.

bile aku rindu, aku nyanyi lagu rindu setengah mati by d'masiv. XDD.

Pok Din said> setengoh mati korok mung.